logo
El VellMarí Ветеренарный центр
  • cat
  • uk
  • rus
vell mari
ИМПЛАНТАЦИЯ МИКРОЧИПА

Одним из главных преимуществ микрочипа является то, что он даёт возможность быстрого обнаружения потерявшихся или украденных животных, поскольку он действует, как документ удостоверяющий личность. Кроме того он является абсолютно обязательным на территории нашей страны!

КАМПАНИЯ ОБНАРУЖЕНИЯ ЗАБОЛЕВАНИЯ ЛЕЙШМАНИОЗ

10% скидка

Лейшманиоз является серьезной болезнью, передаваемой комарами и очень распространена в нашей области. Воспользуйтесь и сделайте тест на выявление с 10% скидкой!

ТРАНСПОРТНЫЕ УСЛУГИ

Если у вас нет времени или средства передвижения, мы приедим к вам домой, чтобы забрать вашего питомца, отвезем к нам в центр для диагностики и позднее вернем его к вам домой.

ЧТОБЫ СВЯЗАТЬСЯ С НАМИ:

вы можете связаться с нами в различных формах:

Консультации по телефону:
972 901 607

Телефон экстренной связи клиенты:
608 719 398

Электронный адрес: info@elvellmari.com

Ветеренарный центр - Льорет-де-Мар

Юридическое уведомление

En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen a continuació les dades de l'empresa:

El Vell Mari
Carrer Doménech i Carles, 7 - baixos
17310 Lloret de Mar (Girona)
Telèfon. 972 901 607
Email info@elvellmari.com

Propietat Intel·lectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i contingut de la web http://www.elvellmari.com estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel.lectual, i no es permet la reproducció i / o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit de El Vell Mari.

El Vell Mari vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d'infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

Sobre la base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal El Vell Mari informa que les dades rebudes són tractats amb l'exclusiva finalitat de la gestió del servei contractat i incorporades a la nostra base de dades.

L'usuari podrà en tot moment exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel.lació i oposar-se al tractament de les seves dades

Responsabilitats

El Vell Mari es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració del web.

El Vell Mari no es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.

El Vell Mari es compromet a no publicar publicitat enganyosa.

Copyright © 2014 − Все права защищены - Обслуживание клиентов - Создан при сотрудничестве с Studi Digital